Μια εξαιρετική ιδέα για ένα λαχταριστό burger!
Τι θα χρειαστούμε;
- 2 μεγάλα μανιτάρια Portobello
- 2 ροδέλες ντομάτα
- 2 κ.γ. βούτυρο
- 2 αυγά
- 2 ψωμάκια για μπέργκερ
- Λίγα τρυφερά φύλλα σπανάκι
- 2 φέτες τυρί ένταμ
Πως τα φτιάχνουμε;
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς.
Βγάζουμε το πόδι από τα μανιτάρια και τα βάζουμε σ' ένα ταψί.
Τα αλείφουμε με λίγο βούτυρο και τα τοποθετούμε στο φούρνο να μαραθούν για 7'.
Σ' ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και τηγανίζουμε τα αυγά μας.
Ανοίγουμε στη μέση τα ψωμάκια μας, προσθέτουμε τις φέτες τυριού και στη βάση τους στρώνουμε μερικά φύλλα από σπανάκι.
Από πάνω βάζουμε το μανιτάρι μας, τη ντομάτα και τέλος το αυγό.
Κλείνουμε με το ψωμάκι και σερβίρουμε με πατάτες σαν τηγανητές.