Η συνταγή είναι εύκολη, γρήγορη και νηστίσιμη!
Τι θα χρειαστούμε;
- 200 γρ. κουβερτούρα λιωμένη
- 1/2 φλιτζ. νιφάδες ρυζιού με κακάο
- 1/2 φλιτζ. καρυδόψιχα χοντροκομμένα
- 1/2 φλιτζ. σταφίδες
Πως τα φτιάχνουμε;
Λιώνουμε την ψιλοκομμένη κουβερτούρα σε μπεν μαρί και την αφήνουμε λίγο να κρυώσει. Προσθέτουμε τις νιφάδες, τα καρύδια, τις σταφίδες και ανακατεύουμε, να βραχούν καλά. Απλώνουμε λαδόκολλα σε ένα δίσκο. Ακουμπάμε κουταλιές από το μείγμα, όσο μικρές ή μεγάλες θέλουμε. Αφήνουμε τα σοκολατάκια να κρυώσουν καλά.
Ευχαριστούμε το www.mamapeinao.gr και το www.argiro.gr για την παραχώρηση της συνταγής