Αυτή η σάλτσα μπορεί να συνοδεύσει πολλά φαγητά, κυρίως όμως ψητά. Θα σας συνιστούσα να την δοκιμάζατε και πάνω σε κρύες πέννες.
Τι θα χρειαστούμε;
- 100 γραμμάρια τυρί κρέμα
- 50 γραμμάρια τυρί ροκφόρ
- 7 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
- 1 κουτάλι τριμμένο κρεμμύδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Φρέσκος βασιλικός
Πως την φτιάχνουμε;
Ανακατεύουμε καλά σε ένα μπολ το τυρί κρέμα με το ροκφόρ.
Προσθέτουμε σιγά- σιγά το γιαούρτι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τον βασιλικό.
Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε
Η συνταγή δημοσιεύθηκε στο http://mygreekyogurt.wordpress.com