Η Δέσποινα από την Λήμνο μοιράζεται μαζί μας την λαχταριστή συνταγή της για χοιρινό κατσαρόλας.
Τι θα χρειαστούμε;
- 1 κιλό χοιρινό χωρίς κόκαλο
- 300 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 1 ποτήρι ξερό
- 1 ποτήρι κρασί
- 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
- Μισό ποτήρι κρασιού κρέμα γάλακτος
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Κόκκινο πιπέρι
- Λίγο ελαιόλαδο
Πως το φτιάχνουμε;
Σοτάρουμε το κρέας και μόλις πάρει χρώμα ρίχνουμε τα μανιτάρια και το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες.
Μόλις μαραθούν ρίχνουμε την μουστάρδα και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Ρίχνουμε το κρασί και ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστεί.
Ρίχνουμε λίγο νερό και αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για μια ώρα.
Λίγο πριν σβήσουμε το μάτι ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.