Η σημερινή συνταγή που μου στείλατε είναι πολυ πρωτότυπη και πολυ διαφορετική!
Τι θα χρειαστούμε;
- 4 μπουτάκια γαλοπούλας
- 800 ml μαυροδάφνη
- Χυμός 3 πορτοκαλιών
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 8 κουταλιές της σούπας φρέσκο βούτυρο
- 4 κυδώνια κομμένα στα τέσσερα
- 100 γραμμάρια ζάχαρη
- 250 ml ζωμός κότας
- Αλάτι πιπέρι
Πως τα φτιάχνουμε;
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Στη συνέχεια σοτάρουμε τα μπουτάκια της γαλοπούλας.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά.
Αποσύρουμε όταν έχει δέσει η σάλτσα.