Η Βασιλική από την Ανάβυσσο μας έστειλε μια συνταγή που φτιάχνει και γίνεται ανάρπαστη μέσα σε λίγα λεπτά.
Τι θα χρειαστούμε;
- 250 γραμμάρια κουβερτούρα
- 150 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
- 400 γραμμάρια νιφάδες καλαμποκιού
- 100 γραμμάρια σταφίδες
- 1 βούτυρο
Πως τις φτιάχνουμε;
Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα και το βούτυρο.
Το βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη.
Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει και το αφήνουμε να κρυώσει.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα κορν φλέικς και την σταφίδα και αδειάζω μέσα το μείγμα με την σοκολάτα και ανακατεύουμε.
Στρώνουμε το μείγμα σε ένα τετράγωνο ταψί ένα φύλλο λαδόκολλας και μετά βάζουμε το μείγμα.
Το βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα.
Μόλις κρυώσει το κόβουμε σε κομμάτια.