Ένα έδεσμα που αγαπάμε όλοι!
Τι θα χρειαστούμε:
- 500 ml. Ηλιέλαιο
- 200 γρ. μπαγιάτικο ψωμί
- 75 γρ. ταραμά λευκό
- 70 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 50 γρ. χυμό λεμονιού
- 40 ml. νερό (προαιρετικά)
Πως τη φτιάχνουμε:
Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό και αφού το στραγγίσουμε καλά το βάζουμε στο μπλέντερ.
Προσθέτουμε τον ταραμά, το κρεμμύδι και το χυμό του λεμονιού.
Χτυπάμε τα υλικά καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Ενώ το μπλέντερ βρίσκεται σε λειτουργία προσθέτουμε, με τη βοήθεια της ειδικής υποδοχής, το ηλιέλαιο σιγά – σιγά με ροή κλωστής.
Τέλος, αν κριθεί απαραίτητο, προσθέτουμε νερό ώστε να ρυθμίσουμε την υφή.
Περισσότερες συνταγές του Γιώργου Τσούλη θα βρείτε στην ιστοσελίδα του www.giorgostsoulis.com