Το καλύτερο συνοδευτικό!
Τι θα χρειαστούμε:
Για τη βινεγκρέτ:
- 250 ml ελαιόλαδο
- 120 ml ξύδι (χρησιμοποίησα μηλόξυδο)
- 80 γρ πετιμέζι
- 1 κ.γλ αλάτι (χρησιμοποίησα θαλασσινό)
- 40 γρ μουστάρδα πικάντικη
- 40 γρ μουστάρδα απαλή
- 1 γεμάτη κ.σ κρεμμύδι αποξηραμένο (τριμμένο)
- 2 σκελίδες σκόρδο κομμένες στα 4
Για τη σαλάτα:
- άσπρο λάχανο
- κόκκινο λάχανο
- μαρούλι
- ρόκα
- καρότα
- πιπεριά Φλωρίνης
- ραπανάκια
Tips:
Τη βινεγκρέτ μπορείτε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε σε βραστά λαχανικά ή σε ωμή σαλάτα της αρεσκείας σας.
Ευχαριστούμε το http://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr για την παραχώρηση της συνταγής.