Θα την βάζετε στα φαγητά, σε ντίπ, σε σάλτσες και σε μαρινάδες.
Τι θα χρειαστούμε:
Ντομάτες
Πως την φτιάχνουμε:
Πλένουμε καλά τις ντομάτες. Τις κόβουμε σε λεπτές φέτες. Δεν πετάμε σπόρια και ζουμιά
Τις τοποθετούμε στον αποξηραντή για αρκετές ώρες, πάνω από 12, στους 70 βαθμούς.
Αν καταφέρετε να κόψετε λεπτές φέτες θα χρειαστείτε λιγότερες ώρες.
Αποξηραίνουμε μέχρι να γίνουν τραγανές! Τις κάνουμε σκόνη και τις βάζουμε σε γυάλινο αεροστεγές μπολ.
Αν δεν έχετε αποξηραντή, μπορείτε να αναζητήσετε στο διαδίκτυο τρόπους αποξήρανσης στον φούρνο της κουζίνας.
Ευχαριστούμε το http://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr για την παραχώρηση της συνταγής.