Η πιο…απλή συνταγή έχει τα μυστικά της!
Τι θα χρειαστούμε:
- Σαρδέλες
- Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
- Ελαιόλαδο
- Λεμόνι
Πως τις φτιάχνουμε:
Καθαρίζω τις σαρδέλες απλά βάζοντας τες κάτω από τη βρύση και τρίβω ελαφρά με τα χέρια μου για να φύγουν τα λέπια.
Τοποθετώ λαδόκολα σε ένα ταψάκι και βάζω τις σαρδέλες από πάνω.
Ρίχνω από πάνω αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και ανακατεύω.
Ραντίζω ελαφρά με ελαιόλαδο.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά. Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται από το φούρνο και το ελαιόλαδο.
Τις βάζω σε μια πιατέλα και ρίχνω ελαιόλαδο και λεμόνι
Ευχαριστούμε το http://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr για την παραχώρηση της συνταγής