Ένα πιάτου που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.
Τι θα χρειαστούμε:
- 5-6 φιλέτα μπακαλιάρου
- 1 λεμόνι (χυμό και ξύσμα)
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δεντρολίβανο
- 3-4 κ.σ ελαιόλαδο
Πως τα φτιάχνουμε:
Τοποθετούμε λαδόκολα σε ένα ταψί.
Πλένουμε τα φιλέτα μπακαλιάρου, τα βρέχουμε με το χυμό λεμονιού και τα τοποθετούμε πάνω στη λαδόκολλα.
Πασπαλίζουμε τα φιλέτα με το ξύσμα από το λεμόνι.
Ρίχνουμε από πάνω αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και δεντρολίβανο και ελαιόλαδο.
Ψήνουμε στους 200-220 για 40- 50 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανά.
Ευχαριστούμε το http://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr για την παραχώρηση της συνταγής.