Για όσους αγαπούν τα μύδια και έψαχναν μια διαφορετική συνταγή.
Τι θα χρειαστούμε:
- Mύδια
- 1 πράσινη καυτερή πιπεριά
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Mουστάρδα
- Φέτα
- Λευκό κρασί
- Λίγο αλεύρι
Πώς το κάνουμε:
Τσιγαρίζουμε την καυτερή πιπεριά και το σκόρδο μέχρι να πάρουν χρώμα.
Σβήνουμε με το κρασί και αφού πάρει μια βράση προσθέτουμε τα μύδια. Αν τα μύδια είναι φρέσκα χωρίς κέλυφος προσθέτουμε λίγο από το νερό της συσκευασίας, αλλιώς νεράκι. Προσθέτουμε και τη μουστάρδα.
Αφήνουμε τα μύδια να βράσουν (περίπου 5-7 λεπτά, δε χρειάζονται περισσότερο)
Μόλις τα μύδια είναι έτοιμα προσθέτουμε τη φέτα κομμένη σε κυβάκια.
Τέλος χυλώνουμε το σαγανάκι με λίγο αλεύρι.
Περισσότερες συνταγές του Γιώργου Σίσκα θα βρείτε στην σελίδα του στο facebook