Μια διαφορετική πρόταση για να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα.
Τι θα χρειαστούμε:
- 1 λευκή μπαγκέτα
- Φέτες γαλοπούλας
- Φέτες προβολόνε
- Φύλλα ρόκας
- 1 ντομάτα σε φέτες
- Μαγιονέζα
- 2 -3 σταγόνες χυμό λεμόνιου
- Αλάτι – Πιπέρι
Πως το φτιάχνουμε:
Κόβουμε τη μπαγκέτα στη μέση, την αλείφουμε με μαγιονέζα και απλώνουμε το προβολόνε και τη γαλοπούλα. Από πάνω βάζουμε τη ντομάτα σε φέτες, τη ρόκα, ραντίζουμε τη ρόκα με ελάχιστο χυμό λεμόνι, αλάτι – πιπέρι και κλείνουμε τη μπαγκέτα.
Περισσότερες συνταγές του Γιώργου Σίσκα θα βρείτε στη σελίδα του στο facebook.