Ένα καλοκαιρινό και δροσιστικό ποτό που θα λατρέψετε!
Τι θα χρειαστούμε;
- 80 ml Bourbon
- δυόσμος
- σιρόπι
- μερικές σταγόνες Angostura Bitters
Πως το φτιάχνουμε;
Στον πάτο ενος ποτηριού χτυπάμε τα φύλλα του δυόσμου και τη ζαχαρη/σιρόπι με ενα γουδοχέρι μέχρι να βγάλουν τα φύλλα τα έλαια τους. Προσθέτουμε το bourbon και την Angostura. Γεμίζουμε το ποτήρι με τριμμένο πάγο ή παγάκια. Ανακατεύουμε καλά και γαρνίρουμε με φυλλαράκια δυόσμου. Παραδοσιακά το Julep σερβίρεται σε μεταλλικό ποτήρι.
Ευχαριστούμε το www.mamapeinao.gr για την παραχώρηση της συνταγής