Τα ζυμαρικά αρέσουν στους περισσότερους και ειδικά αν έχουν μια ιδιαίτερη σάλτσα, πέρα από τις κλασσικές, σαν αυτή που μας έστειλε η Χριστίνα από την Πάτρα.
Τι θα χρειαστούμε;
- 1 ½ κουταλιά πάστα ντομάτας
- 1 ψιλοκομμένα καυτερή πιπεριά
- Αλάτι
- Φρέσκο βασιλικό
- Ένα κρεμμύδι
- Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
- Λίγο νερό
- 2 σταγόνες μπαλσάμικο (προεραιτικά)
Πως την φτιάχνουμε;
Βάζουμε το κρεμμύδι στο τηγάνι με ελαιόλαδο να τσιγαριστεί.
Μετά προσθέτουμε την πιπεριά τον βασιλικό την ντομάτα πάστα, το αλάτι και τις 2 σταγόνες μπαλσάμικο.
Τα τσιγαρίζουμε όλα μαζί για 3 λεπτά και τέλος προσθέτουμε το νερό.
Είναι έτοιμη όταν πιει τα νερά της.
Σερβίρουμε με ότι ζυμαρικά μας αρέσουν κατά προτίμηση πέννες.