Η Χαρά μας εντυπωσιάζει με μια πρωτότυπη συνταγή, για να φτιάξουμε σπιτική μερέντα.
Τι θα χρειαστούμε;
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 3 κουταλιές της σούπας κακάο
- 3 κουταλιές της σούπας άχνη ζάχαρη
- 1 συσκευασία 125 γραμμάρια κουβερτούρα (σοκολάτα γάλακτος)
- 1 συσκευασία 125 γρ κουβερτούρα (μαύρη σοκολάτα)
- 1/4 βουτύρου (ορθογώνια συσκευασία)
Πως το φτιάχνουμε;
Λιώνουμε την κουβερτούρα μας μαζί με το βούτυρο μέχρι να γίνει λεία.
Παράλληλα ανακατεύουμε στο μίξερ το ζαχαρούχο γάλα με το κακάο και την άχνη.
Μόλις είναι έτοιμη η κουβερτούρα την ρίχνουμε και αυτή στο μίξερ σιγά - σιγά.
Λιγότερο από ένα λεπτό αργότερα σβήσουμε το μίξερ και βάζουμε την έτοιμη πια μερεντα σε μπολ.