Κάτι το διαφορετικό!
Τι θα χρειαστούμε:
- 1 κρεμμύδι μικρό (εσαλότ κατά προτίμηση)
- 1 καυτερή πιπεριά κόκκινη
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 1 κ.τ.σ αλάτι
- 1 χούφτα κόλιανδρο
- ½ χούφτα μαϊντανό
- 2 ποτηράκια του κρασιού ελαιόλαδο
- 1 ποτηράκι του κρασιού κόκκινο κρασί
Πως τη φτιάχνουμε:
Ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Ανακατεύουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου, να αρωματιστεί καλά.
Σερβίρετε με ένα ωραίο κομμάτι κρέας ή ακόμα και με ψάρι.
Περισσότερες συνταγές του Πέτρου Συρίγου θα βρείτε στην ιστοσελίδα του https://petros-syrigos.com