Πρωτότυπο και υγιεινό!
Τι θα χρειαστούμε:
- 100γρ ρεβυθάλευρο
- 20 γρ τριμμένο αποξηραμένο κρεμμύδι
- 20 γρ διατροφική μαγιά
- 20 γρ ελαιόλαδο
- 200 γρ νερό
- αλάτι (χρησιμοποίησα θαλασσινό)
- ελιές σε ροδέλες
- ντομάτα κομμένη σε καρέ
- φρέσκο κρεμμυδάκι
- 1/2 κ.γ ρίγανη
Πως την φτιάχνουμε:
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα βαθύ πιάτο και ανακατεύουμε.
Βάζουμε 1-2 κ.σ ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και ψήνουμε την ομελέτα μας. Σε μέτρια φωτιά η δική μου ήταν έτοιμη σε 10 λεπτά. Αν έχετε ομελετιέρα ακόμη καλύτερα.
Ευχαριστούμε το http://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr για την παραχώρηση της συνταγής.