Η υγιεινή συνταγή του αγαπημένου σπιτικού γλυκού.
Τι θα χρειαστούμε:
- 500 γρ λεμόνια ακέρωτα και βιολογικά (6 μικρά)
- 200 γρ σιρόπι αγαύης
- 100 γρ κρέμα καρύδας
Πως το φτιάχνουμε:
Βάζουμε τα λεμόνια να βράσουν και ανά 5 λεπτά αλλάζουμε το νερό. Χρησιμοποιούμε ζεστό νερό από τον βραστήρα.
Αφού έχουν περάσει 15 λεπτά και έχουμε αλλάξει 3 φορές το νερό, χρησιμοποιούμε ένα πιρούνι και ένα μαχαίρι ώστε να τα κόψουμε και να βγάλουμε τα κουκούτσια.
Πολτοποιούμε με ραβδομπλέντερ.
Προσθέτουμε την αγαύη και την κρέμα καρύδας.
Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για λίγο ακόμη - σχεδόν 5 λεπτά.
Ευχαριστούμε το http://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr για την παραχώρηση της συνταγής