Θα σας αρέσει πολύ!
Τι θα χρειαστούμε:
- 700 γρ πιπεριές Φλωρίνης (περίπου 16)
- Ελαιόλαδο
- ξύδι (χρησιμοποίησα μηλόξυδο)
- 2 σκελίδες σκόρδο περασμένες από την πρέσα
- αλάτι, πιπέρι
Πως το φτιάχνουμε:
Προθερμαίνουμε το φουρνο μας στους 200 βαθμούς και βάζουμε λαδόκολλα στη λαμαρίνα .
Πλένουμε, καθαρίζουμε - κόβουμε δηλαδή τα καπάκια απο τις πιπεριές και τις βάζουμε στη λαδόκολλα. Ψήνουμε για 20-25 λεπτά (θα μαυρίσουν αλλά δε μας πειράζει).
Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ξύδι, λάδι σύμφωνα με το γούστο μας.
Αφήνουμε να κρυώσει και διατηρούμε στο ψυγείο σε γυάλινο τάπερ
Ευχαριστούμε το http://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr για την παραχώρηση της συνταγής