Ιδανικό για τις κρύες φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες νύχτες
Τι θα χρειαστούμε:
- 750 ml κόκκινο κρασί, ποικιλία Cabernet
- 2 φλιτζάνια χυμό ρόδι
- ¼ του φλιτζανιού μέλι
- 1 ξυλάκι κανέλας
- 1 κουταλάκι του γλυκού ολόκληρο γαρύφαλλο
Πως το φτιάχνουμε:
Ρίξτε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη βαθιά κατσαρόλα. Στη συνέχεια και σε μέτρια φωτιά, ανακατεύετε καλά μέχρι να διαλυθεί το μέλι, αλλά όχι να βράσει το ποτό. Το σερβίρετε ζεστό, προσθέτοντας για το γαρνίρισμα σε κάθε κούπα ή ποτήρι ένα ξυλάκι κανέλας.
Ευχαριστούμε το www.mamapeinao.gr για την παραχώρηση της συνταγής