Κανείς δεν θα αντισταθεί στο σπιτικό παγωτό.
Τι θα χρειαστούμε:
- 2 γάλατα εβαπορέ
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 5 - 6 κουταλιές πραλίνα φουντουκιού
- 7 μπισκότα σπασμένα στο χέρι
Πως το φτιάχνουμε:
Βάλτε τα γάλατα στο ψυγείο να κρυώσουν.
Χτυπήστε στο μίξερ το εβαπορέ μέχρι να αφρατέψει. Ρίξτε στο μίξερ το ζαχαρούχο γάλα, χτυπήστε στο δυνατό για 2 λεπτά και προσθέστε την πραλίνα φουντουκιού.
Βάλτε το παγωτό στην κατάψυξη για 1 ώρα. Ανακατέψτε το παγωτό και αφήστε πάλι στην κατάψυξη για 1 ώρα ακόμα. Ανακατέψτε ξανά, ρίξτε τα μπισκότα και αφήστε στην κατάψυξη για ακόμα 1 ώρα.
Περισσότερες συνταγές του Πέτρου Συρίγου θα βρείτε στην ιστοσελίδα του http://petros-syrigos.com