Θα συνοδεύσει όλα σας τα γεύματα!
Τι θα χρειαστούμε:
- 400 γρ ρεβύθια (βρασμένα)
- 30 γρ ελαιόλαδο
- 8 γρ αποξηραμένο κρεμμύδι
- 200 γρ λιαστές ντομάτες
- 3 σκ.σκόρδο
- αλάτι (χρησιμοποίησα θαλασσινό)
- 40 γρ νερό
- ξύδι (χρησιμοποίησα μηλόξυδο)
Πως το φτιάχνουμε:
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να έχουμε την επιθυμητή υφή. Εάν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό ακόμη.
Αδειάζουμε το ντιπ σε ένα γυάλινο βάζο και διατηρούμε στο ψυγείο.
Σερβίρουμε με αγγούρι κομμένο σε στικς ή και αραβικά πιτάκια
Ευχαριστούμε το http://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr για την παραχώρηση της συνταγής