Όσοι δεν την έχετε δοκιμάσει, θα την λατρέψετε!
Τι θα χρειαστούμε:
- 1 δόση ζύμη για πίτσα
- 250 γρ. πραλίνα φουντουκιού
- 100 γρ. μασκαρπόνε
Πως την φτιάχνουμε:
Τοποθετούμε την πίτσα σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 230ο C για περίπου 20 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Βγάζουμε από τον φούρνο και απλώνουμε με κουτάλι την πραλίνα φουντουκιού. Τοποθετούμε σποραδικά κουταλιά κουταλιά το μασκαρπόνε στην επιφάνεια της πίτσας. Αφήνουμε να κρυώσει για λίγα λεπτά και κόβουμε σε κομμάτια.
Tip
Αντί για ανοιχτή πίτσα, μπορείτε να φτιάξετε καλτσόνε με γέμιση σοκολάτας και μασκαρπόνε, δηλαδή σκεπαστή πίτσα. Απλώς υπέροχο!
Ευχαριστούμε το www.mamapeinao.gr για την παραχώρηση της συνταγής