Μια σως που θα γίνει η αγαπημένη σας.
Τι θα χρειαστούμε:
- 300 γρ κάσιους (ανάλατα και άψητα)
- 200 γρ νερό
- 2 κ.σ νερό από τουρσί, κάπαρη, αγγουράκι (ότι έχουμε στο ψυγείο)
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 7 γρ αλάτι (χρησιμοποίησα θαλασσινό)
- 1/2 κ. γ λευκό πιπέρι
- 20 γρ ελαιόλαδο
- 40 γρ μηλόξυδο
- χυμό από ένα λεμόνι
Πως την φτιάχνουμε:
Μουλιάζουμε τα κάσιους για 8 ώρες.
Αφού τα έχουμε μουλιάσει, τα σουρώνουμε και τα τοποθετούμε στο μπλέντερ μαζί με λίγο νερό. Χτυπάμε μέχρι να γίνει μια σφικτή πάστα. Θέλουμε να λιώσουν εντελώς .
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε ότι θέλουμε σύμφωνα με το γούστο μας.
Ευχαριστούμε το http://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr για την παραχώρηση της συνταγής